My Violinist

Temat: Czy automat - czy piekarnik?
Witam całą tajemnicą jest to iż wyrabiam ciasto (2-3min) w maszynie pod nazwą Kohersen która jest bezkonkurencyjna w tej funkcji. Osobiście wolę pieczywo z piekarnika wygląd i smak prawdziwego pieczywa swojskiego. Dla osób zainteresowanych bliżej KOHERSENEM podaję mail: re_60@o2.pl A ta tajemnica kohersena kosztuje u was 5400 złotych? Jeśli tak, to podpowiem, że sprzedawany przez was kohersen nazywa się oryginalnie Mycook Taurus i kosztuje w Hiszpanii ok.600 euro. A w Hongkongu tylko 90 dolarów. Nawet tu naciągacze zaglądają. Ludzie nie dajcie się ogłupić.
Źródło: chlebpolski.pl/forum/viewtopic.php?t=125



  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • kinojesttu.htw.pl