My Violinist

Temat: Dania z ryżem
Dot.: Dania z ryżem   3 załącznik(i/ów) Przepisy z " Kolekcja dobrej kuchni" RYŻ PO MEKSYKAŃSKU:p: Dla 4 osób: 4 pomidory 1 cebula 3 ząbki czosnku 1/2 szklanki ryżu 20 dag mięsa wołowego 1/2 czerwonej papryki 1 puszka czerwonej fasoli 1 puszka kukuryszy szczypiorek 3 łyżki oleju 1 szklanka wody sól pieprz. Sparzy pomidory w niewielkim naczyniu z gorącą wodą.Obrać ze skórki.Dodać obrane ząbki czosnku i cebulę.Zmiksować starannie wszystkie składniki tak,by...
Źródło: wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180815



Temat: Dekorowanie i szkola pieczenia
Dekorowanie i szkola pieczenia   Znalazłam to dziś w moich segregatorach( ,, Kolekcja dobrej kuchni,, i postanowiłam się z Wami podzielić:)Napewno Wam się przyda:) Suche ozdabianie ciast. http://img83.imageshack.us/img83/7374/dsc00068gn4.jpg Składniki: 3 łyżki cukru pudru 3 łyżki kakao 1. http://img83.imageshack.us/img83/7641/dsc00069cz6.jpg Na powierzchni ciasta ułożyć ukośną kratkę z pasków papieru o szerokości 1 cm. Posypać grubo cukrem pudrem, a następnie ostrożnie zdjąć paski...
Źródło: wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232135


Temat: Zbiór e-booków :)
...- Włodzimierz Bart 726) "Historia Francji" - Jan Baszkiewicz 727) "Droga do San Triste" - G. O. Baxter 728) "Papiery wartościowe" - M. Bączyk 729) "Ozimina" - Wacław Berent 730) "Na probostwie w Wyszkowie" - Stefan Żeromski 731) "8 tygodniowa dieta antyholesterolowa" - robert Kowalski 732) "Kilka recept zielarzy rosyjskich" - Stanisław Pełczyński 733) " Kolekcja dobrej kuchni" - *.* 734) "Dieta życia" - Maja Błaszczyszyn 735) "Dekameron" - Giovanni Boccaccio 736) "Wspomnienia" - Bocheński 737) "Zobaczysz, że pewnego dnia..." - Krystyna boglar 738) "Być wolnym" - Phill Bosmans 739) "Biały wilk" - Max Brand 740) "Czcigodni weterani" - Marian Brandys 741) "Psychologia domowa - małżeństwo,...
Źródło: psptube.pl/viewtopic.php?t=4145


Temat: ARBUZOWE CIASTO - przetłumaczycie z angielskiego ?
...masę owocowo-jogurtową, wyrównać powierzchnię. Tort ponownie wstawić do lodówki na godzinę. Tort polać galaretką przygotowaną wg przepisu na opakowaniu, wstawić do lodówki do stężenia ponownie na ok. godziny. Po wyjęciu usunąć pergamin. Z pozostałej porcji arbuza i melona wykroić kulki i położyć je na środku tortu. Kremówkę ubić, przełożyć do szprycy i ozdobić brzeg tortu. Całość posypać pokruszoną bezą. Żródło: Kolekcja Dobrej Kuchni, przepis 101
Źródło: wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92311


  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • kinojesttu.htw.pl